Primenta - din leverantör av kompositmaterial

Om Primenta

En kort beskrivning av vad Primenta är och vad vi gör.

 

Vad gör vi?

Den korta versionen: Säljer kompositmaterial och tillverkar prototyper.

Den längre versionen: Primenta arbetar främst med kompositmaterial och prototyptillverkning (modellering, nollserier). Vi distribuerar och säljer material och utrustning för att tillverka eller reparera detaljer i fiber och epoxi. Både privatpersoner och företag beställer varor från oss. Vårt mål är att alla ska få god service och vi kommer alltid föreslå den produkt som är bäst för kunden, oavsett om den är billigare eller dyrare. Vi tror på våra varor och det ska våra kunder också göra!

Vi har reparerat många kolfiberramar, både landsväg och MTB. Flera cykelstall (även från Italien och Frankrike) använder oss för reparationer. Vi arbetar tillsammans med försäkringsbolag och erbjuder både reparationer och utlåtanden i försäkringsärenden. Vi arbetar med team och företag inom motorsport, marina projekt och sportutrustning.

För prototyptillverkning och 3D-modellering finns en egen maskinpark med CNC-maskiner, formspruta och slip/lackrum. För modellering använder vi numera uteslutande Rhino 3D och MadCAM för beredning. 

 

Om du saknar en produkt

Vi har ett betydligt större sortiment med produkter som vi enkelt tar hem från våra leverantörer än vad som finns på hemsidan. Om du saknar en specifik produkt, hör gärna av dig så kan vi säkert hjälpa till att ta hem den till dig!

 

Öppettider

För att hjälpa privatkunder har vi kvällsöppet måndagar mellan 19.30 och 22.00. Om du vill handla material är du välkommen på besök men det kan vara god idé att skicka ett mail i förväg för att kolla om allt du söker finns i lager. Övriga tider kan vi hålla öppet enligt överenskommelse, verkstan är inte alltid bemannad!

 

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefonen hörs knappt, om den ens är på. Störst chans att få svar har du tidigt på förmiddagen men absolut säkrast är mail eller kontaktformuläret längst ner, då svarar vi garanterat.
Om ingen svarar, lämna ett meddelande med namn och nummer så återkommer vi!
Vi har nytt nummer från och med sommaren 2018!
08-12 15 90 20

 

Mail

Använd gärna kontaktformuläret nedan!
För övrigt gäller formatet förnamn@primenta.se eller förnamn.efternamn@primenta.se 

 

Adress:

Solhemsvägen 5A
178 34 Ekerö  

 

Övrig företagsinformation

Bankgiro: 496-4912
Swish-nummer: 1235111406

VAT number  SE7512271631 001