Primenta - din leverantör av kompositmaterial

Reparation

Vill du ha proffessionell hjälp att återställa en skada till ursprungsskick, kontakta oss via kontaktsidan så hjälper vid dig så fort vi kan. De flesta skador kan du åtgärda själv - temporärt eller beständigt. Vi hjälper dig självklart med instruktioner hur du ska gå tillväga för att reparera din skada. Kontakta oss innan du beställer så hjälper vi dig med rätt material!

 

Glasfiber och kolfiber spricker ibland och behöver lagas på ett korrekt sätt för att återgå till samma styrka som innan skadan. Använd inte en kompositprodukt som är defekt. Lämna in för reparation innan det är för sent!

 

Med nästan 1300 cykelramar i bagaget har vi bestämt att dra ner på reparationsarbeten. Numera tar vi bara försäkringsärenden och jobb som innebär full återställning. Vi kommer fortfarande att hjälpa till med råd och vägledning för de som vill laga själva. Vi har också goda relationer med andra firmor som reparerar och kan vidarebefordra arbeten om så behövs.

Några exempel kan du se här

 

Vi anlitas av försäkringsbolag för att avgöra omfattning av skada och ge ett kostnadsförslag. Om ditt försäkringsbolag har bett dig att skaffa ett reparationsunderlag eller en kostnadsuppskattning så beställer du det här. Kostnaden för protokollet ersätter försäkringsbolaget.